Muskel smerter

Caremaster, hjælp til dig med muskelsmerter!

Jeg tror at de fleste kender til at have ondt i led eller muskler. Efter fx træning eller hårdt fysisk arbejde, kan man godt føle sig ”smadret i kroppen” – en følelse af ømhed og træthed. Nogen kender også til skader, fx knæ skader.

For et halvt år siden fik jeg en mindre knæskade, fordi jeg ikke fik overholdt pauserne i mit løbe-program og derfor fik overanstrengt mit knæ. Og nok også fordi jeg havde nogle dårlige løbesko på.

Knæ skade

Jeg søgte rundt på nettet i håb om at finde en gel eller et apparat som kunne hjælpe på mine smerter i knæet. Jeg synes det var svært at finde noget. Mange af siderne virkede useriøse og jeg havde svært ved at tro på at det kunne hjælpe.

Men…

Pludselig kom jeg forbi en side som fortalte om et apparat – netop mod led og muskel smerter! Jeg kan ikke huske hvordan jeg kom ind på siden, men den unge mand som skrev om produktet, havde selv brugt apparatet og havde haft super effekt af det.

Jeg søgte videre på google, men ikke mere ”smerter, led, muskler, slidgigt, skader, træning” som jeg hidtil havde gjort, men ”Caremaster” – som dette produkt hedder.
Da jeg ville undersøge om det lige netop var det jeg ville købe.

Led-Master

Produktet Caremaster er et apparat med hele 4 forskellige behandlinger.

Infrarød stråling – Varme – Magnet terapi – Vibrationer.

4 behandlinger som tilsammen modvirker betændelse, lindre muskelkramper, øger blodcirkulationen og bedst af det hele løsner de små muskler omkring leddene, så man føler frihed i sine bevægelser og føler smertelindring!

Jeg besluttede mig for at prøve Caremaster i håb om at det kunne hjælpe på mine muskel og led smerter i mit knæ – og fandt en webshop som sælger produktet.

Jeg købte min Caremaster hos Carerelax.dk.

Få dage efter fik jeg Caremaster med posten og var klar til at behandle mit knæ!

Caremaster er et sort apparat som er formet som en ”skål”, så man kan sætte den rundt om enten skulder, knæ, albue eller hæl. Apparatet sætter med fast med seler/bånd som medfølger.

Allerede efter første behandling (15-30min.) kunne jeg mærke en forskel – det gjorde mindre ondt i mit knæ ved bevægelse. Jeg havde læst at man kunne benytte den 3 gange om dagen, så det gjorde jeg.

Allerede efter få dage kunne jeg mærke en stor forbedring! Jeg kunne gå lange ture, uden smerter!
Og efter bare en uge – kunne jeg begynde at løbe igen.

Så jeg kan varmt anbefale Caremaster, til alle jer med ledsmerter eller muskelsmerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.