Proteinpulver

Proteinpulver

Hvad er valleprotein?

Valle er et “komplet” protein, hvilket betyder, at det indeholder alle de essentielle aminosyrer, som den menneskelige krop har brug for til korrekt reparation og funktion. Valleprotein er også en rig kilde til de forgrenede aminosyrer, L-leucin, L-isoleucin og L-valin. Denne proteinkilde af høj kvalitet, der naturligt findes i mejeriprodukter, markedsføres almindeligvis og indtages som et kosttilskud, blev engang betragtet som et ubrugeligt produkt af osteproduktion.

Whey Isolate Hvad er fordelene ved valleprotein?

Valleprotein er en af proteinkilderne af højeste kvalitet og et ideelt valg for mænd og kvinder i alle aldre. Valleprotein giver ikke kun seriøse atleter essentielle og forgrenede aminosyrer, det hjælper også med at reparere og genopbygge muskelvæv.

Valleprotein absorberes hurtigt på grund af dets korte kædelængde af aminosyrer, hvilket giver optimal genopretning og vækst. De sundhedsmæssige fordele, der leveres af Muscle Gauge valleprotein, er rigelige og inkluderer områder som vægtstyring, hjerte-kar-sundhed og knoglesundhed for at nævne nogle få.

Hvad er forskellen mellem valleproteinisolat og valleproteinkoncentrat?

Valleproteinisolat et naturligt mejeriproteinpulver, der består af mindst 90% protein.  Whey Protein Isolate indeholder 25 gram protein pr. 30 gram servering (under hensyntagen til smagsstoffer).

Som en proteinkilde indeholder valleproteinisolat mere protein end valleproteinkoncentrat, som indeholder ca. 80% protein. Derudover indeholder valleproteinisolat næsten ingen sukker, lactose eller fedt. Selvom valleproteinisolat indeholder mere protein, er valleproteinkoncentrat den mest økonomiske mulighed pr. Gram protein.

Hvis valleproteinkoncentrat er 80% protein, hvad er de øvrige 20%?

Hvert proteinpulver, uanset om det er valle, soja, kasein osv., Har fugt. Faktisk er 5% af den samlede formel vand. Yderligere 3-5% består af naturligt forekommende mineraler i valle. De resterende 10-12% er en kombination af kulhydrater og fedt.

Er proteinpulver pasteuriseret?

Valle proteinpulver er lavet af pasteuriseret sødmælk som råmaterialer, men valle behandles ved lave temperaturer i et sterilt miljø for at forhindre, at proteinet denatureres. Valle kan denatureres af varme.

Høj varme (såsom vedvarende høje temperaturer over 72 ° C forbundet med pasteuriseringsprocessen) denaturerer valleproteiner. Mens naturligt valleprotein ikke aggregerer ved forsuring af mælk, udløser denaturering af valleproteinet hydrofobe interaktioner med andre proteiner og dannelsen af ​​en proteingel.

Valleproteinisolat

Hvad er valleproteins udløbsdato?

Alle valleproteinprodukter har det bedste efter dato på etiketten eller beholderen. Forbrug af protein forbi det bedste efter dato kan forårsage mavebesvær eller mere alvorlige forhold på grund af nedbrydning af hjælpestofferne i valleproteinpulver, såsom farvestoffer og smagsstoffer.

Sandsynligheden for, at produktet går dårligt på grund af mikrobakteriel vækst, er lav, da valle opbevares som et pulver i en uigennemsigtig beholder fri for vand og fugt. Selv om valleproteinprodukter har et lavt fedtindhold, kan fedtet, hvis der er noget fedt til stede, såsom valleproteinkoncentrat eller en valleproteinblanding, blive harsk på grund af den kemiske nedbrydning af fedtsyrer fra ilt i luften. Det er bedst at overholde producentens bedste dato for at være 100% sikker.

Kan de, der er laktoseintolerante, spise valleprotein?

Valleproteinisolat er praktisk talt fri for lactose, men kan indeholde spormængder (<0,5 g pr. Portion). De fleste mennesker, der er laktoseintolerante, er i stand til sikkert at forbruge valle uden negative bivirkninger, men en læge bør altid konsulteres, før de tager, hvis der er tvivl.

Hvorfor indeholder valleprotein en lille mængde sojalecithin?

Valleprotein indeholder en meget lille mængde sojalecithin for at hjælpe det med at opløses lettere og fuldstændigt i fødevarer og drikkevarer. Efter membranfiltrering anvendes spraytørring til at omdanne den stærkt koncentrerede opløsning af protein til et instantiseret, klar til blandingspulver til en bred vifte af kommercielle applikationer.

Instantiseringsprocessen involverer typisk anvendelsen af ​​sojalecithin (en naturlig komponent, der findes i et antal fødevarer) i spormængder (<1 vægt-%), der er let overtrukket på vallepartiklerne under spraytørringsprocessen for at gøre det muligt for proteinet at let dispergere i vand.